Gammelsmurfen i Nyehusen

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Mer om OS och sportjournalister

Av Krister - 14 februari 2010 16:11

 Precis som jag misstänkte skriver båda kvällstidningarna att det var fiasko av Helena att inte vinna. Då var det intressant att lyssna påTVsändningen INNAN loppet där det allmänt ansågs att Helena INTE skulle ha chansen att vinna. För kort sträcka och för lite med två skott. Magdalena Forsberg, själv fd skidskytt, ansåg också detta.

 HON om någon borde ha kunskaper om sporten.


 Samma TVsändning ansåg att om ACO bara hade en bom skulle hon vinna i alla fall eftersom hon är så snabb. Det är alltså möjligt för en svensk att vara snabb utan att vara dopad, men en omöjlighet för "en utlänning". Intressant att sportjournalister alltid har så goda förhoppningar och omdömen om just svenska idrottspersoner.


 Vad som stör mig rent allmänt är att år efter år, mästerskap efter mästerskap, skrivs svenska idrottare upp. År efter år räknas alla som SKA ta medalj upp. Så fort en svensk vinner en tävling nära ett mästerskap blir det plötsligt ett medaljhopp. 

 Flera månader innan mästerskapet börjar det, och blir bara värre ju närmare man kommer.

 Att de A L D R I G lär sig. Det finns andra personer runt om i världen som kan vara bättre. Inför gårdagens skitskytte pekades på en tyska som trolig vinnare av TVfolket. Vilket då är undantaget som bekräftar regeln.


 Kan konstatera att Helena och co knappast kommer att få det lättare i fortsättningen allt eftersom den samlade pressen KRÄVER medaljer. För givetvis är det ju de aktivas fel att pressen får fel...

 
ANNONS
 
Flanören...

Flanören...

15 februari 2010 12:25

Håller fullständigt med dig.
Våra stjärnor, får inte vara människor av kött och blod, utan ska prestera på bästa sändningstid.
Sen tycker jag, att de grasserade lite väl mycket i den stackars Georgiern som körde ihjäl sig.

Klart att det är roligt när det går bra för de våra, men med samma känsla sitter man i 8-10 nationer till.

http://www.nabbsjuan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 5 januari 2018 17:12

                       Men även utanför centrala delarna...             ...

Av Krister - 11 februari 2017 13:45

   Har man tillbringat tiden mellan 17.45 och 23.50 på akuten/röntgen -- 6 timmar 'är det ju inte så farligt att vänta ytterligare bara 2 timmar. Får man kanske acceptera att Skånetrafiken har trafiksvårigheter även med taxi/färdtjänst en dag/natt ...

Av Krister - 11 februari 2017 10:30

   Onsdag  Efter arbetet. Nästan hemma från hundrundan. Kanske 500 meter kvar. Hälsade på man som i traktor plogade vägen Halt. PANG AJ AJ AJ Kom upp -- TROR jag. Vill jag minnas i alla fall. Nästa minne: på magen vid liten buske i ...

Av Krister - 4 februari 2017 19:11

        Potatis skalas, kokas och pressas                                Bacon, fläsk, och för bättre(?!!) smak Isterband tärnas I detta fall valdes fläskkarré istället för fläsk            Samt stekes tillsa...

Av Krister - 26 december 2016 09:33


   Tiden går. Den kattunge som hämtades 12 veckor gammal i augusti, växer så det knakar och fyller idag 7 månader.     I stort sett accepterad av alla. Även om Nilsson -- egentligen Pollux -- snart 10 år, ibland har åsikter om honom     ...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se