Gammelsmurfen i Nyehusen

Direktlänk till inlägg 5 januari 2010

Skvaller

Av Krister - 5 januari 2010 10:34

 Ibland undrar jag över folks brist på eget liv. Hur det kan vara möjligt för diverse tidningar att finnas. Hur det kan vara så intressant att läsa allt om Anna Book, kungen, LillBabs, IdolEric...

 Har verkligen en så stor del av befolkningen ett så trist liv att de måste läsa allt detta skvaller, ibland lögner och hopdiktade fantasier.


 Det senaste som nu förgyller livet för oss stackars nordbor -- och andra hyenapersoner -- är två personer. Båda boende i USA, men båda med svensk anknytning.

 Den ena känd för att vara gift med en berömd sångare. Anna Anka. Samt för att fälla konstiga kommentarer och ha underliga åsikter. 

 Den andra är gift med en svenska och livnär sig på att spela golf. Känd för att en tidig morgon krocka med sin bil efter en kort resa. Samt --visade det sig -- för att vara otrogen mot sin fru.


 Indignationen är stor. I båda fallen. Kvällspressen jublar. Veckopressen jublar. Folk förfasar sig över att det görs TVprogram. 


 Det som i vissa länder är skamligt och helt otänkbart, spelar ingen som helst roll i andra. 


 Personligen tycker jag synd om alla människor som har så litet eget liv att de måste fylla det med en massa meningslöst skvaller.


 
 
modernaturmodernatur

modernaturmodernatur

5 januari 2010 11:01

Det kanske är så att när vi läser om andras dumheter så inser vi att det vi själva gjort inte alls är så farligt.
Själv visstejag inte ens vem Anna Anka var förrän jag hörde nåt om henne på tv nyligen.
Golf är jag inte intresserad av så den där golfspelaren kände jag inte till förrän jag hörde om honom på tv härom kvällen.
Dom kungliga är jag intresserad av och det är väl inte något fel? Har läst om Bernadotterna och deras historia och det är roligt att följa dom. Höll dessutom på att springa kull stackars Carl-Philip när han gjorde en del av sin utbildning i Karlskrona där jag bodde då. Stackars han, har aldrig sett någon se så rädd ut. Han är inte särskilt lång kan jag säga och jag är ju betydligt längre och bredare så han blev nog rejält skrämd.

http://:modernatur.blogagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

8 januari 2010 13:14

Ja är det inte konstigt. När man någon gång är hos doktorn brukar det ligga 10 sådana tidningar där men sällan en "killtidning". Då öppnar faktiskt en sådan tidning och kan efteråt konstatera att det skulle bli dyrt att köpa tidningen om man räknar att det tar ca 5 minuter att "läsa" en tidning.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 5 januari 2018 17:12

                       Men även utanför centrala delarna...             ...

Av Krister - 11 februari 2017 13:45

   Har man tillbringat tiden mellan 17.45 och 23.50 på akuten/röntgen -- 6 timmar 'är det ju inte så farligt att vänta ytterligare bara 2 timmar. Får man kanske acceptera att Skånetrafiken har trafiksvårigheter även med taxi/färdtjänst en dag/natt ...

Av Krister - 11 februari 2017 10:30

   Onsdag  Efter arbetet. Nästan hemma från hundrundan. Kanske 500 meter kvar. Hälsade på man som i traktor plogade vägen Halt. PANG AJ AJ AJ Kom upp -- TROR jag. Vill jag minnas i alla fall. Nästa minne: på magen vid liten buske i ...

Av Krister - 4 februari 2017 19:11

        Potatis skalas, kokas och pressas                                Bacon, fläsk, och för bättre(?!!) smak Isterband tärnas I detta fall valdes fläskkarré istället för fläsk            Samt stekes tillsa...

Av Krister - 26 december 2016 09:33


   Tiden går. Den kattunge som hämtades 12 veckor gammal i augusti, växer så det knakar och fyller idag 7 månader.     I stort sett accepterad av alla. Även om Nilsson -- egentligen Pollux -- snart 10 år, ibland har åsikter om honom     ...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Bild


Ovido - Quiz & Flashcards