Gammelsmurfen i Nyehusen

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Konst(igt?)

Av Krister - 11 oktober 2009 08:54

 Är det konst att sätta upp en säng på Maxi och sedan lägga sig själv i den och sova? Tja vad är konst och vad är det inte?

 - Konst är allt som hänger på väggen

 säger en person i en video på denna sida. DET är däremot inte hela sanningen. För i så fall får vi revidera åsikterna om skulpturer tex.

 - Min fru sover hemma, då kan jag titta på henne om jag vill se konst

 säger en annan.  Det betyder alltså att man bara kan ha konst hemma?


 Personligen är jag nog lite tveksam. Om detta är konst så kan ju i princip allt kallas för konst. Nu skall jag äta frukost, sedan skall jag motionera min hund. Jag kommer alltså att göra två "installationer" på kort tid. I mitt fall är det däremot lite tråkigt eftersom det inte blir så många som kommer att ha möjlighet att se den.


 Kanske skulle prata med mitt lokala Maxi och se om jag får göra en installation kallad "att promera med sin hund" (kan ju vara trevligt som omväxling med tanke på de fåglar som ibland flyger i affären...)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 5 januari 2018 17:12

                       Men även utanför centrala delarna...             ...

Av Krister - 11 februari 2017 13:45

   Har man tillbringat tiden mellan 17.45 och 23.50 på akuten/röntgen -- 6 timmar 'är det ju inte så farligt att vänta ytterligare bara 2 timmar. Får man kanske acceptera att Skånetrafiken har trafiksvårigheter även med taxi/färdtjänst en dag/natt ...

Av Krister - 11 februari 2017 10:30

   Onsdag  Efter arbetet. Nästan hemma från hundrundan. Kanske 500 meter kvar. Hälsade på man som i traktor plogade vägen Halt. PANG AJ AJ AJ Kom upp -- TROR jag. Vill jag minnas i alla fall. Nästa minne: på magen vid liten buske i ...

Av Krister - 4 februari 2017 19:11

        Potatis skalas, kokas och pressas                                Bacon, fläsk, och för bättre(?!!) smak Isterband tärnas I detta fall valdes fläskkarré istället för fläsk            Samt stekes tillsa...

Av Krister - 26 december 2016 09:33


   Tiden går. Den kattunge som hämtades 12 veckor gammal i augusti, växer så det knakar och fyller idag 7 månader.     I stort sett accepterad av alla. Även om Nilsson -- egentligen Pollux -- snart 10 år, ibland har åsikter om honom     ...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se