Gammelsmurfen i Nyehusen

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Makteliten

Av Krister - 11 augusti 2009 09:41

 Stackars journalister och ledarskribenter...  För några veckor sedan kavlades nyheten om landshövdingen på Gotland ut. Det framställdes som något fruktansvärt och sensationellt det hon gjort. Genast sågades hon jäms med fotknölarna och framställdes som något ovanligt.

 Men journalister har grävt vidare och då framkommer något sensationellt. MÅNGA kommunala styrespersoner kan tänka sig att agera likadant. Skall bli intressant om man går vidare och namnger och intervjuar några av dem för att be om en förklaring. Eller om man nöjer sig med att hänga ut kvinnan Samuelsson..


 Som tidigare påpekats slutade det dock inte med att hon blev av med sin landshövdingetjänst och måste stämpla som vi vanliga dödliga. Nej hon fick behålla lönen och fick ett annat arbete. Vilket då för oss till dags dato. Ansvarig minister har nämligen påtalat att detta är i lag reglerat. Man KAN INTE sparka en person i hennes ställning som missköter sig. Utan man MÅSTE behålla henne och ge henne lön och annat arbete.


 Alltså fortsätter eliten att skrubba varandra på ryggen...


 Undrar vad som händer med en undersköterska som missköter sig på jobbet... 
ANNONS
 
carina

carina

11 augusti 2009 12:20

Många av undersköterskorna som missköter sina jobb blir omplacerade, så går det till i Karlshamn. Jag tycker att sköter man inte jobbet utan får massor klagomål från vårdtagare och dem man jobba med, ska man inte få vara kvar.

http://viggo-virus.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 5 januari 2018 17:12

                       Men även utanför centrala delarna...             ...

Av Krister - 11 februari 2017 13:45

   Har man tillbringat tiden mellan 17.45 och 23.50 på akuten/röntgen -- 6 timmar 'är det ju inte så farligt att vänta ytterligare bara 2 timmar. Får man kanske acceptera att Skånetrafiken har trafiksvårigheter även med taxi/färdtjänst en dag/natt ...

Av Krister - 11 februari 2017 10:30

   Onsdag  Efter arbetet. Nästan hemma från hundrundan. Kanske 500 meter kvar. Hälsade på man som i traktor plogade vägen Halt. PANG AJ AJ AJ Kom upp -- TROR jag. Vill jag minnas i alla fall. Nästa minne: på magen vid liten buske i ...

Av Krister - 4 februari 2017 19:11

        Potatis skalas, kokas och pressas                                Bacon, fläsk, och för bättre(?!!) smak Isterband tärnas I detta fall valdes fläskkarré istället för fläsk            Samt stekes tillsa...

Av Krister - 26 december 2016 09:33


   Tiden går. Den kattunge som hämtades 12 veckor gammal i augusti, växer så det knakar och fyller idag 7 månader.     I stort sett accepterad av alla. Även om Nilsson -- egentligen Pollux -- snart 10 år, ibland har åsikter om honom     ...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se