Gammelsmurfen i Nyehusen

Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Medlem i en Kristen församling

Av Krister - 20 april 2009 20:04

 VEM kan vara detta undrar Dagen.

Själv har jag tagit ställningen att det krävs lite mer av mig än vad jag kan stå för. Har därför valt att stå utanför. Besöker (regelbundet) församlingen men anser att jag inte kan stå för allt i budskapet fullt ut.

 Men å andra sidan, om någon som ej tror, påstår sig vilja arbeta FÖR församlingens bästa, och efter att ha prövat sitt samvete, kommer fram till att det är OK, vem är JAG att döma?

 Som svar på Dagens fråga om man i åratal kan sitta med vid bordet utan att  ta till sig och låta sig påverkas av värdens och sina bordskamraters värderingar? kan jag svara  J A det kan man.  Kanske är hjärtat hårt som sten, eller kanske att man anser att budskapet inte är helt sanningsenligt. Det budskapet som kommer ut ur munnen. Kanske ser man att ord och handling inte stämmer överens..

 
ANNONS
 
Maria

Maria

20 april 2009 21:49

Jag börjar kl 7 skrev jag... måste gå hemifrån 5.40 Jag har ju lite resväg så... Det blir inte sovmorgon alls..

http://www.bijeda.bloggagratis.se

 
Stig

Stig

21 april 2009 16:39

Intressant artikel och jättebra svar från dig om det du anser dig kunna stå för!!!
Jag håller med dig till 100%
Tyvärr är vi människor snabba att döma andra... kanske beroende på att vi inte vill rannsaka oss själva... bjälken i det egna ögat du vet... och att vi därför lite väl lättvindigt låter oss följa med strömmen lite grann...
Måste tyvärr erkänna att det händer mig då och då... :(

http://cyberliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - 5 januari 2018 17:12

                       Men även utanför centrala delarna...             ...

Av Krister - 11 februari 2017 13:45

   Har man tillbringat tiden mellan 17.45 och 23.50 på akuten/röntgen -- 6 timmar 'är det ju inte så farligt att vänta ytterligare bara 2 timmar. Får man kanske acceptera att Skånetrafiken har trafiksvårigheter även med taxi/färdtjänst en dag/natt ...

Av Krister - 11 februari 2017 10:30

   Onsdag  Efter arbetet. Nästan hemma från hundrundan. Kanske 500 meter kvar. Hälsade på man som i traktor plogade vägen Halt. PANG AJ AJ AJ Kom upp -- TROR jag. Vill jag minnas i alla fall. Nästa minne: på magen vid liten buske i ...

Av Krister - 4 februari 2017 19:11

        Potatis skalas, kokas och pressas                                Bacon, fläsk, och för bättre(?!!) smak Isterband tärnas I detta fall valdes fläskkarré istället för fläsk            Samt stekes tillsa...

Av Krister - 26 december 2016 09:33


   Tiden går. Den kattunge som hämtades 12 veckor gammal i augusti, växer så det knakar och fyller idag 7 månader.     I stort sett accepterad av alla. Även om Nilsson -- egentligen Pollux -- snart 10 år, ibland har åsikter om honom     ...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se