Gammelsmurfen i Nyehusen

Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Slutspelet i hockey

Av Krister - 13 mars 2009 19:19

 Man kan ju skicka sms till 118 800 för att fråga vad som helst. Nyfiken som jag är frågade jag givetvis vem som vinner slutspelet. Frölunda blev svaret. Följt av: "Vem annars". Samt att detta kommer att firas på Götaplatsen efteråt. Så då vet vi det. Ingen behöver spela om det, saken är i alla fall redan klar...


  Annars börjar alltså kvalet till elitserien i kväll.  Hoppas, som tidigare skrivit, på att Leksand klarar det. Derbyna med Brynäs behövs i den delen av landet.

 Som Skåning tycker jag att  det  varit kul om MIF fortfarande haft chansen. Dock tror jag att  nästa år kan bli intressant. De som bestämmer har säkert noterat att stjärnor utan hjärta inte är något för MIF längre. Hade det lag som avslutade serien fått spela hela året så...

 Som boende i Kristianstad får jag istället glädja mig åt att IFK klarade av att ta sig tillbaka till högsta serien.

 Som före detta Smålänning hoppas jag givetvis att Kalmar FF skall göra om sin bedrift från förra året.


 Nog om sport för idag... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Krister - Fredag 5 jan 17:12

                       Men även utanför centrala delarna...             ...

Av Krister - 11 februari 2017 13:45

   Har man tillbringat tiden mellan 17.45 och 23.50 på akuten/röntgen -- 6 timmar 'är det ju inte så farligt att vänta ytterligare bara 2 timmar. Får man kanske acceptera att Skånetrafiken har trafiksvårigheter även med taxi/färdtjänst en dag/natt ...

Av Krister - 11 februari 2017 10:30

   Onsdag  Efter arbetet. Nästan hemma från hundrundan. Kanske 500 meter kvar. Hälsade på man som i traktor plogade vägen Halt. PANG AJ AJ AJ Kom upp -- TROR jag. Vill jag minnas i alla fall. Nästa minne: på magen vid liten buske i ...

Av Krister - 4 februari 2017 19:11

        Potatis skalas, kokas och pressas                                Bacon, fläsk, och för bättre(?!!) smak Isterband tärnas I detta fall valdes fläskkarré istället för fläsk            Samt stekes tillsa...

Av Krister - 26 december 2016 09:33


   Tiden går. Den kattunge som hämtades 12 veckor gammal i augusti, växer så det knakar och fyller idag 7 månader.     I stort sett accepterad av alla. Även om Nilsson -- egentligen Pollux -- snart 10 år, ibland har åsikter om honom     ...

Min kamera

    

Presentation

Väder

Väder Åhus

Klocka

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gammelsmurfens gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Blogkeen
Följ Gammelsmurfen i Nyehusen med Bloglovin'

Bild


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se